Huwelijk
Ga je trouwen binnenkort en zoek je een fotograaf om de openingsdans of de ceremonie te fotograferen? Of laat je liever het hele sprookje vereeuwigen? Er is een 'Full Pack'. Hierbij ben ik de hele dag aanwezig, ik start met de voorbereidingen en eindig in de vroege uurtjes. Bij dit 'Full Pack' ontvang je de foto's digitaal in beste kwaliteit en zonder watermerk, ontwerp ik een XXL fotoboek met een 40tal pagina's en steek ik ook een grappig en emotioneel filmpje in elkaar van de dag zelf, dit met bijhorende muziek. De dag zal zo snel voorbij zijn maar met dit filmpje kan je het herbeleven, een schitterende herinnering van mogelijk de mooiste dag van je leven. je krijgt ook een webpagina voor 1 jaar lang, leuk om te 'sharen' ;-) Verschillende Packs zijn mogelijk en kan je onderaan de site vinden. Heb je vragen of had je graag eens een persoonlijke ontmoeting, stuur dan onderaan bij contact je gegevens en vraag door.
Pack 1 - 600€
.4u Reportage
.Foto's op DVD in hoogste resolutie
.Webpagina
.Fotoalbum normal 26p Hoogglans fotopapier
Pack 2 - 1100€
. 8u Reportage
. Foto's op DVD in hoogste resolutie
. Webpagina
. Fotoalbum normal 26p Hoogglans fotopapier
Pack 3 - 1600€
. Full day! +-16u 
. Foto's op DVD in hoogste resolutie
. Webpagina
. XXL Fotoalbum normal 40p Hoogglans fotopapier
. HD Fotofilm in chronologische volgorde
Communie / Lentefeest
De communie shoot zelf duurt ongeveer 2u. Samen zoeken we naar een unieke locatie die aansluit bij de persoonlijkheid van je zoon of dochter. Studio foto's zijn mogelijk met een Shoot@Home, daarbij stel ik in minder dan 10 minuten een kleine studio op bij jullie thuis. Zo kunnen eventuele aanwezigen ook eens op de foto, of met een huisdier of iets persoonlijk.. Voor de fotoshoot zelf betaal je 150€, je ontvangt de foto's digitaal in hoogste resolutie en zonder watermerk, zo kan je eventueel zelf online kaartjes bestellen. Heb je toch liever originelere kaartjes en wil je dit professioneel? Dan kan ik voor jou enkele voorontwerpen maken waaruit je kan kiezen. Standaard komt het voor de ontwerpen en 30 kaartjes op 120€. De hoeveelheid kaartjes kan je uiteraard ook zelf kiezen en dan stuur ik je een aangepaste prijs. Hoe groter het aantal, hoe lager de prijs.
Portret
Wil je zelf eens voor de lens staan? Het speelt geen rol of je nu model bent of dit nog nooit eerder hebt gedaan. Ik zal je professioneel begeleiden en na enkele foto's zal je je al helemaal vertrouwd voelen. Samen zoeken we naar een locatie die het best bij je persoonlijkheid past. De shoot zelf duurt ongeveer 2 uur. Studiofoto's zijn ook mogelijk met een Shoot@Home, daarbij stel ik in minder dan 10 minuten een kleine studio op bij jou thuis. Zo kan er makkelijk gewisseld worden van kledij en kunnen eventuele aanwezigen ook eens op de foto. De prijs van een shoot is 180€. Je ontvangt de foto's digitaal en in hoogste resolutie. Je mag ook een foto kiezen die ik dan afdruk op A4 formaat en in hoogglans is.
 
Wat te verwachten?

Snelle Service - Na elke shoot of huwelijk doe ik mijn uiterste best om zo snel mogelijk de foto's af te leveren.
Stiptheid - Op een fotograaf moet je kunnen rekenen en ik vind het dan ook belangrijk om bij elke afspraak of huwelijk steeds stipt aanwezig te zijn.
Kwaliteit - Elke foto die ik neem is met veel liefde en passie genomen. Deze worden achteraf ook elk individueel bekeken en eventuele lichtaanpassingen of correcties worden zorgvuldig uitgevoerd.
Webpagina - Een webpagina (indien gewenst) bij elke shoot. Deze pagina werkt perfect op desktops als op mobiele toestellen. Altijd leuk om te 'sharen' met vrienden of familie ;-)
Digitale foto's - Na elke shoot of huwelijk ontvang je altijd de foto's digitaal, in hoogste resolutie en zonder watermerk. Zo kan je deze makkelijk delen op sociale media als facebook en instagram


Back to Top